Tak toto mám doma. Nepomohla psycholožka. Pěstí do obličeje, klackem přes hlavu mám každý den. Po slušném vysvětlování, které absolutně nevnímal následovalo na zadek - zatvrdil se ještě víc. Vysklené okno, vyvrácené dveře - prostě u nás normálka. Jediné co zabírá - studená voda. Ale to jsem udělala jen dvakrát. Pak zase má dny, kdy se mazlí, říká mi, jak mě má rád a jak mu je to líto. Vím, že zlý není a bývalo to před rokem daleko horší - ze školky ho chtěli vyloučit, na návštěvu chodili jen otrlý. Tak snad ještě chvíli a bude zvladatelný. Ten třetí rok byl u malého také dost kritický a teď už dostávám jenom jednou denně :-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.