Šikulko matka té dcerky je měkká, ale doslova....já když takové dítě potkám na hřišti tak na něj začnu, tobě dám pár facek jestli ještě jednou hodíš, tím pískem (nebo tím klackem), jestli ti neumí dát na zadek máma tak já teda ano a řeknu to takovým hlasem, že se otočí i ta máma dítěte, nikdy sem k tomu nemusela přistoupit, ale dítě taky nikdy nepokračovalo po mých slovech.........
svoje kluky sem neměla žádné svatoušky, ale tohle co popisuješ by si nedovolili, následovalo by po každé provedené věci slovní napomenutí, pak výstraha a pak nářez na zadek, věděli to a dle toho se chovali, mě stačilo říct, že jdu pro vařechu a byl klid, ale nejde jen o vyhrožování, musí platit slova. Já řeknu jednou, podruhé řeknu důrazněji a potřetí provedu co říkám, dítě musí vědět, že co řeknu to platí, jinak si tvoje kamarádka u dcery respekt nezíská, musí stanovit hranice.......když řekne jdeme ven a když tam někoho bouchneš jde se okamžitě domů, tak jakmile dítě někoho chce bouchnout zabráním tomu a napomenu důrazně a připomenu, že se jde domů, pokud dcera opět zkouší tak sbalit a jít domů......prostě dodržet co říká, jak psaly holky důslednost!!!!!!!..........si neumím představit co takové dítě bude dělat v pubertě, když ted ve 3 letech matku neposlechne ani náhodou a dělá naschvály a dělá si co chce ono