...... že můžu pracovat na půl úvazek (zdr. sestra JIP),je nás tam takhle několik matek takže v tom nejsem sama , když je krizovka vyměníme si služby a je to. Jsem po dvou mateřských a ještě nikdy jsem neměla paragraf na nemoci dětí, uvědomuju si jak to není v dněšní době lehký a jsem moc ráda že nám to zaměstnavatel umožnil ,taky to není jednoduché přijít z noční na "další směnu" k nemocnému dítěti,ale proti tomu co zažívají maminky chodící na 8h každý den, je to pohoda.Některé mladé kolegyňky jsou taky výživné svými řečmi, ale těší mne že za pár let na tom budou podobně -))))). Na každou jednou dojde -))) Vydržte holky .
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.