Přidat odpověď
Barco, jiste...a navrh teto rady te odkaze, zcela logicky, na spolupraci s psychologem detskym...
Nikdo tady nevime to co se v rodine deje krom uz dusledku a tim je chovani ditete...
Sikulko a v pripade, ze neni v praci..jak se k tomu stavi on, a jak se chova dite v jeho pritomnosti?
TED PISI NAPROSTO HYPOTETICKY, ale napadaji me 2 scenare...
1. Dite se chova stejne v jeho pritomnosti jako v pritomnosti matky a pak by meli pomoc vyhledat spolecne vsichni tri...jedno z nejdulezitejsich pravidel pri vychove deti je pred nimi VZDY tahnout za jeden provaz...
2. Dite se v jeho pritomnosti chova jinak a pak je treba hledat duvod proc...
a) protoze maminka proste je nedusledna a dite si z ni dela dobry den
b) protoze otec se vuci matce chova s despektem a dite prebira jeho vzor (napriklad parketa pro psychologa pro maminku)
c) protoze pred ditetem netahnou za jeden provaz a autorita matky je pred holcickou podkopavana a ona (at jiz v zajmu klidu ci slabsi osobnosti) si proste "nevydupe" opak...(take parketa pro psychologa pro maminku)
Sikulko, to, ze kamaradka je super clovek se jeste nevylucuje s tim, ze proste existuje problem...a ja z tebe mam trosku pocit, ze tady chces slyset, ze ji ma proste zacit mlatit, dokud to z ni nevymlati...
a to muzu rict jen tolik, ze se take muze stat, ze to muze fungovat do doby, nez ji to holcicka jednou vrati...agrese prinasi jen agresi...a sama pises, ze placnuti, ktere na nektere deti muze fungovat jako vystraha, na ni absolutne nezabira...takze co ted? Zmaltit do krve? Zlomit ji charakter, misto snahy se mu porozume?
Ja netvrdim, ze je to jednoducha situace a urcite by bylo jednoduzsi, kdyby se detem dala vetsina veci proste vysvetlit, ale nekdy to nejde...a kdyz vidim, ze se toidi do vetsiho a vetsiho prusvihu tak je na case se obratit na odbornou pomoc...
Jeste me napadlo, zda ji videl neurolog...
Předchozí