Takze moje deti chytaly loni vsi ve skole non stop. Vyzkousela jsem vsechno mozne. Drahe veci z lekarny, ty zabily jen zive vsi a i sampony na psy. Hnidy nezabilo nic, porad praskaly. Nakonec nejucinnejsi a nejlevnejsi je vetrit diteti do vlasu olej s nekolika kapkami tea tree oleje, dat pod igelitovou cepici pres noc a pak umyt samponem s pridavkem octa. Vycesat vsi, hnidy, brat vlas po vlase. Pripadala jsem si jak opice a nejhorsi bylo kdyz jsem je na hustych delsich vlasech chytla od deti sama. Nicmene timto zpusobem jsme se jich zbavili a preventivne kdyz jdou do skoly tak je postrikam v rozstrikovaci vodou s par kapkami tea tree oleje a to i bundu a batoh. Vsim to smrdi a vyhybaji se tomu. Je to nejucinnejsi a nejlevnejsi reseni.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.