Já mám s homeo jen ty nejlepší zkušenosti. Když byly dceři 3 roky, trpěla na záněty průdušek. MUDr předepisovala antibiotika stále dokola. Když už je měla asi po šesté, odmítla jsem je a nasadila homeo dle doporučení lékárnice. A - světe div se- nejhorší kašel povolil téměř okamžitě a do týdne byla dcera v pořádku. Od té doby (jsou to už 4 roky) neměla antibiotika ani jednou. Vše řeším pomocí homeo. To samé aplikuji i u mladší dcery a skutečně problémy nemáme. Pokud na někoho homeo nepůsobí, může to být z mnoha jiných důvodů. Ostatně ani "chemie" nemusí působit na každého. Ale to určitě není důvod pro to, aby někdo hromadně odsuzoval všechno co souvisí s homeo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.