Pro mě opravdu dojemné. Je mě 62 let a mám 12ti letou.
Nejsem dobrý ve psaní ale prožívám něco hodně podobného a jaksi nejsem nad věcí to řešit.Zatím ještě neutíká ale doufam že ani neuteče.Odemně dostane vše co si přeje a dělám asi chybu.Také se ke mě chová podobně má přeci svůj rozum a svá práva tak se nemám starat.Moje žena to nese s nadhledem ale mě se to nějak nedaří a často se mě zatmí před očima a řeknu něco nehezkého čehoš v zápětí lituji a omlouvám se jí ale ona řekne že jí to je jedno a že jí to nezajímá. nebudu se dále rozepisovat ale před váma smekám a držím vám palce a přeji už jen to hezké a příjemné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.