Mám to stejně. Byla a jsem ta míň milovaná. Už jsem se s tím celkem srovnala, resp. vysvětlila jsem sama sobě, že s tím prostě nic neudělám. Bohužel to samé nyní zažívá můj syn ve srovnání se svými bratranci a sestřenicí. Jsou mu čtyři a půl, takže už to vnímá. Ale nevím, co s tím. Říkala jsem si, že zkusím hlídací babičku, jednak mi to samozřejmě občas pomůže, ale hlavně aby zažil babičku, která se o něj zajímá (pokud to vyjde). Jen nevím, jestli pak to srovnání s biologickou babičkou pro něj nebude horší...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.