njn, píšete to hezky všechny - společný zájem - otázka ovšem je - jak to vnímají děti. My si můžeme myslet že neděláme vyjímky a oběma (třem, čtyřem) dopřáváme jakžtakž stejně a milujeme je podobně), ale stačí jedna křivdička (většinou nezaviněná dospělákem, ale dítětem vnímaná jako obrovské rodičovské selhání a pak tomu dá mnohem větší váhu než celému snažení) takže až nás budou ti malí smradi soudit, tak to nechci vědět. Snažímse jim věnovat ale vím že syn žárlí na to že chodí do školky a já jsem s holkou doma atd.... věci které prostě neodstraním ani tím že se mu když jsem spolu - věnuji víc než jí ....ach jo
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.