To roztahování nohou před suitou (a ostatními rodičkami) je strašné. Kdo tohle vymyslel. Udělala jsem to, nemám problém svléci se před doktorem, jsem přeci ´rozumná´ holka a zdraví je mi přednější. Ale jak je možné, že v Norsku to není potřeba? Dolu se mi podívali jen u porodu, ani předtím, ani potom. Máte nějaké problémy, chcete prohlídnout? Ne, nemám. Tak je to v pořádku, kdyby něco, řekněte. Tady se totiž k pacientům a rodičkám chovají jako k lidem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.