Hurá, konečně můžu jíst vajíčka, kdykoliv mám chuť bez výčitek svědomí.
Ale vážně - nechápu, jak se tak diametrálně mohou lišit průzkumy ohledně cholesterolu. Rozuměla bych, kdyby se objevila nějaká nová látka, ale takhle? Co je ted důvodem, že se říkalo, že vajíčka - a to právě žloutky - cholesterol zvyšují? To ho tedy zvyšují, ale současně obsahují látky, které ho odbourávají?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.