Já s Aničkou a Pawlou souhlasím. Víceletá gymnázia jsou z mého pohledu fajn pro nadané děti. Ale opravdu nadaných dětí je tak desetina těch, co se tam hlásí. A ti opravdu nadaní se podle mě na přijímačky učit nemusí. A nemá to vůbec nic společného s tím, na jakou ZŠ chodí. A to, že mají děti na gymnáziu samé jedničky - to je fajn na pochlubení se tetičkám, ale opět - o dítěti a jeho znalostech to vůbec nic nevypovídá. Mohla bych o tom vyprávět - se svojí výbornou krátkodobou pamětí jsem dokázala před xx lety vystudovat gymnázium s vyznamenáním a potom odmaturovat s vyznamenáním, ale znalosti jsem měla mizivé.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.