Jájo, přesně - tenkrát bez internetu byl člověk odkázaný věřit tomu, co mu jaká úřednice nabulíkuje. Tak ten Tvůj příspěvek 3,60 Kč byl fakt vtipný, pobavila jsi mě (i když je to fakt k pláči!). Já chtěla zůstat doma s dcerou dýl, ale pak jsem sama usoudila, že v práci vystavím polovinu dokumentů než jsem vystavovala pro sociálku a dostanu za to rozhodně víc peněz :-D Měla jsem ale štěstí, protože to byl první rok, kdy se při práci mohl dál pobírat i rodičák... Tak doufám, že teď už se máte líp. My ano, ale na ty strašné zážitky a ponížení na sociálce nikdy nezapomenu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.