Polly ale já přece psala, že ty děti nebiju!!!!!!! jen je napomenu dost důrazně.....že jim řeknu, že dostanou pár facek nebo na zadek to není přece bití kdo z vás co mě tady peskuje to doma neřekl dětem?????, to dítě to vycítí, že dělá blbosti a matka si ho nevšímá a já si ho teda všimla a pokud vedle pískoviště sedí matka co klábosí a její dítě si dělá na hřišti co chce a otravuje tak teda nemám ani náhodou chut mu to usnadnit tím, že z tama odejdu já!!!!!!!! proč jako takovým dětem zásadně neustoupím
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.