jednou sef na me vyskocil - moje reakce byla ze jsem mu rekla at si to zkusi udelat sam..... druhy den byl klid a rikal ze tohle se nebude uz opakovat.... rikal to v klidku - rikal to i trochu omluvne.... moje reakce byla ze jsem rekla ze ja doufam ze taky ne - taky trochu omluvne.... (stalo se to po 10 hodinach sanitarniho dne a dreli jame vsichni jak tur a on prevazne chodil a buzeroval- po potopach)
muzu rict ze bych asi takhle nereagovala, ale byla to moje prvni obrana... takze bych nechala jak vypline situace a nenervovala bych se tim dopredu....
u nas to pomohlo, videl ze na sebe nenecham rvat a resil problemy v klidku.... a ja taky :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.