Určitě nejsi sobec, jsi jen velmi uvědomělá, což ale může být na škodu, protože zrovna ty bys mohla svých "potencionálních" více dětí vychovat tak dobře, jako vychováváš svoji dceru. Bohužel takových uvědomělých je více...a bohužel tito uvědomělí mají méně dětí. A pak jsou tu ti neuvědomělí - co si dělají děti jako na běžícím pásu a teprve potom přemýšlí, jak je uživí. To jsou podle mě větší sobci, protože si dělají děti aby měli děti. Kdežto ty, si děti naopak odpíráš, protože víš, že bys jim nemohla dopřát to co bys chtěla. Tak co je lepší? Nikdo neví. Každopádně já jsem také chtěla jen 1 dítě. A nakonec mám 2ks. Zatím žádné dodatečné náklady s druhým dítkem nemáme, neb mám 2 syny přesně po 3 letech. Tedy ten druhý nosí a používá vše po prvním. Dodatečné náklady budou až se školou a zájmy a to doufám už budu pracovat, tak to budeme muset nějak zvládnout. Jinak nákupy přes bazary, slevy a aukce jsou u nás velmi preferované (dokonce i jako vánoční dárky, proč bych kupovala originál nové legu, když mohu mít za polovic ohrané ale stejné!!)
Předchozí