| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Štířice, mně to i jedna ukecaná kosmetička přiznala(asi udělala chybu, páč na základě tohoto jsem si uvědomila, že má asi pravdu a už k ní nechodila). Řekla mi:"Já vám tu pleť teď vyčistím, ale musíte chodit pravidelně, protože se vám bude teď víc zanášet, po čištění pórů se sekrece mazu urychluje." Prostě si pleť na tu pravidelnou péči asi zvykne.Má nastavenou produkci mazu na určitou úroveň a když ji toho mazu zbavuješ a dráždíš ji, tak se to snaží dohnat. Přijde mi to podobné jako s kojením(vím, blbé přirovnání), pokud dítě hodně pije, tak se tvoří mléko, pokud přestává, tak se mléko přestane také tvořit.

Já mám teď úplně skvělou pleť(oproti minulosti), protože jak jsem doma na mateřské, tak ji tak maximálně při sprchování trochu opláchnu vodou a potom přetřu nějakou uklidňující a zvlhčující pleťovou vodou, jinak na ni vůbec nic nepatlu.Taky nemám stresy a dost spím a "beďary" mi úplně zmizely.(jen občas nějaký se vyklube)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.