Já byla doma jen 10měsíců,pak jsem nastoupila do práce,protože to bylo pro nás výhodnější finančně.Trochu jsem to obrečela,chtěla jsem být doma s dítětem.Nakonec jsme si zvykli a všichni jsme dodnes šťastni.Manžel byl doma s klukem i k když syn nastoupil do školky.Nemusel tam spát,po obědě chodil domů,když byl nemocný,vždycky všechno vyleležel,nemusel do školky nedoléčený.S neštovicemi byl doma klidně měsíc,žádné nervy.Syn má dnes už 10,je to na něm znát,že na něj byl čas.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.