No to bych těm dětem nepřála, úroveň těchto zubařů byla a je tristní a jejich přístup k dětem - hrůza. Dlouho jsem po přestěhování hledala zubařku s citlivým přístupem a vysokou odborností. Po letech a několika putováních ordinacemi jsem to vzdala a vrátila se s rodinou k té původní. Je 120 km daleko, ale stojí nám to za to. A přestože na prevenci chodíme co půl roku, 8 letý syn měl teď 3 kazy. Zubařka mi vysvětlila, že pokud má dítě tvar zubů s hlubokými vrypy, není možné kazům zabránit. Šestky (myslím) se zkazí hned, jak povylezou z dásně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.