Dřív byly organizovány školou. Já to osobně brala jako významnou pomoc rodičům, stejně jako různé lékařské prohlídky, kdy děti šly k lékaři se školou nebo lékař přišel rovnou do školy. Dneska jsme to hodili na hrb rodičům a rodič si na to musí vzít dovolenou. Řada rodičů pak má ale v práci problémy, pak tím trpí děti. Ono by někdy stačilo jen trochu pochopení zaměstnavatelů (a možnost si chybějící čas napracovat). Já takhle přišla o dětství dětí, protože na rodičáky bych si musela brát dovolenou, ale tu jsem potřebovala na pokrytí letních prázdnin. Takže jsem na rodičáky nechodila a co se dělo ve škole, jsem věděla jen od dítěte, neb internet tehdy ještě nebyl tak rozvinutý a mobily taky ne, takže zastihnout píučku bylo dost složité.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.