Hodně zavádějící článek. Patřím k těm, komu alergii na bílkovinu prokázali. Po letech na dietě se to dost spravilo, hádám že se uzdravila střeva. Ovšem i nadále mám laktozovou intoleranci, zvládám kysané výrobky, některé sýry a nepasterizované nehomogenizované mléko. Ona i ta homogenizace muze dělat problémy. Problém je v tom, že běžné mléko je na hony vzdálené tomu, na které se adaptovali naši předci - krom všech těch technologických uprav je to i otázka krmiva - dnešní dojnice dostávají vědecky sestavené krmné dávky postavené z nemalé části na kukuřici, obilovinách, mlátu (a v jiných krajích i soje), aby při nepřirozeně vysoké dojivosti mělo mléko potřebný obsah bílkovin a dalších složek. Krávy našich předku žraly hlavně trávu. A tohle se prostě taky někde projevit musí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.