| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Vyjádření k případu podezření ze sexuálního zneužívání v Nýrsku

cokoliv je dohodou mezi matkou a odborníkem. Když přijdu a nesouhlasím se službami ve formě v jaké jsou mi nabízeny,- tedy vy matko běžte pryč a dítě mi tu nechte,- seberu se a jdu pryč. Dítě jistě nebylo dotaženo do ordinace násilím a matka není nesvéprávná. Tedy pokud matka měla pocit, že nesouhlasí, neměla dítě nechávat samotné s cizím člověkem. Nešlo o logopedickou nápravu, ale o potíže v komunikaci. Matka se rozhodla, že místo klinického psychologa navštíví speciálního pedagoga. Matka dala svolení, aby situace proběhla za zavřenými dveřmi. Měla být ale upozorněna, proč se tak děje. Veškeré techniky je dobré konzultovat dopředu s rodiči. Mezi matkou a pedagožkou byl obchodní vztah,- tj. já vám zaplatím a vy mi poskytnete služby.

Jinak jestli dělali uvnitř cokoliv to já nevím,- já jsem tam nebyla, tak se k tomu odmítám vyjadřovat. Co dělali za dveřmi víme jen z interpretace malé holčičky. Zajímavé je, že všichni diskutující mají jasno. A ti, kteří by se k tomu opravdu mohli vyjádřit,- zkušení letití psychologové a psychoterapeuti .......ti se k tomu nevyjadřují, protože je jim jasné, že pravdu nevíme nikdy a z toho, co proběhlo médii se pravda nedá zjistit. Možná, že se něčemu přiblíží soudní znalec v oboru psychologie, ale my opravdu ne.

Jinak k dalším příspěvkům- dobrý vztah s dobrou atmosférou se dá nepochybně s dítětem udělat i při prvním kontaktu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.