Můj syn měl po očkování v půl roce zduřené uzliny na krku,ze kterých mu 6X punktovali hnis. Očkování bylo zastaveno, ale po roce řekli, že je to už v pořádku a dali mu hned dyteperu(čtyřkombinaci)a druhý den další 2 vakcíny. Syn se zastavil ve vývoji, přestal mluvit. Následně dyagnostikován autismus. Další očkování v očkovacím centru Motol sami zakázali. Prognózy lékařů byly strašné. Naštěstí se syn po asi 3 letech začal zlepšovat a dnes (13let) na tom není tak hrozně, ale nikdo si nedokáže představit, co si mé dítě a já s ním ty roky zpátky vytrpělo, hlavně ve školách, kdy byl integrován a zdravý kolektiv ho měl "táhnout". Šikany od spolužáků a nepochopení některých učitelů po několika letech vedly k sebepoškozování a následnému zhroucení mého syna a následně i mému zhroucení. A to jsme školu několikrát změnili. Bylo to opravdu peklo a v centru, kam jsem se potom se synem dostala, jsme zdaleka nebyli jediní, kteří neměli štěstí jako rodiče zdravých dětí, které nás pak s pány učiteli dokázaly distat úplně na dno.
Předchozí