Učím se používat respektující výchovu. Syn 7 let mě volal, ať se jdu podívat, jaký postavil z písku dort. Tak se zamyslím a místo, abych vystřelila "no ty jsi šikovný" říkám: "hm, postavil jsi dvoupatrový dort, a je na něm 5 bábovek a ta prostřední je největší!" Syn se na mě nedůvěřivě podíval:" mami, já vím", tak to mě dostalo, musela jsem se v duchu smát. No nic, dort jsme nakrájeli a s chutí snědli. Baví mě to.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.