Fren - já psala o něčem jiném - že mi lezla na nervy a že se chová jak v hotelu, ale byla jsem na vážkách, zda ji plně zapojit jako kdyby žila doma a nebo aby byla chráněná jako na návštěvě, protože na návštěvě byla kvůli rekonstrukci jejího bytu. A ano - domů mi netahala známosti, ale na druhou stranu - naše domácnost je už zařízená tak, jak je, tudíž její přítomnost byla už navíc a všichni museli dělat ústupky - i v bydlení. Ale - pokud byla v naší domácnosti, tedy předtím, tak se chovala jako její plnoprávný člen a musím říci, že hodně pomohla s domácností. Teď to bylo přece jen něco jiného.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.