| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Video: Digitální zařízení vezme dětem třetinu dětství

Souhlas, ale jak kde a taky záleží na rodičích. Moje dcera (* 1984) lítala ss stejně starými dětmi venku bez dohledu už jako předškolačka. Na ven měla staré oblečení, po někom nebo třeba i z bazaru, měly jsme dohodu, že když to roztrhne nebo zatlape tak, že to bude nepratelné, vyhodím to. To bylo oblečení které bylo možno zcela beztrestně zničit. Když za námi vyměňovali pražce, hrála si děcka na hromadě nových, čerstvě napuštěných thérem. Dítě jsem doma ve sprše drhla Solvínou, oblečení letělo do kotle, protože tak zatlapaný nebyl ani montér Tolja po dvojité mimořádné šichtě. Zatímco moje dítko nafasovalo další oblečení na zničení a dál se nic nedělo, ostatní děti byly doma bity a ještě jim podobné výpravy maminky zatrhly, protože přišly domů špinavé (a že od čerstvého théru to hned tak nepustí, a z oblečení vůbec ne). Moje dítko se pak ve školce chlubilo, že bylo jediné, které nebylo bito a že se doma nic nedělo. Ostatní děti záviděly, maminky nechápaly. Cožpak jsem se mohla zlobit, když pro ty děti to bylo ohromné dobrodružství?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.