Ok, já se tím zkusím prokousat.Ale jen v aj, nj nevládzem.
Jinak já jsem byla taky "nízkoriziková"....Od 32.týdne mě nikdo neprohlížel UZV,protože podle slov doktora:
"Kdybych měl všechny pacientky jako vy a všechny plody, jako je váš syn, tak bych byl bez práce..."Jen mě měřili ozvy plodu-ty měl syn i přes ten "skoro žádnej mozek" ukázkový.Pohyby taky.
Asi jsme to zakřikli, nebo co...Posralo se to za 5 minut 12 a příčina nezjištěna.Možná nějaký záření,ale prý taky náhoda. Ufufufuf. Doufám, že se takovýhle náhody nikomu už nestanou.Že jsme fakt rarita do skript...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.