Tomu se mi sice nechce věřit (ještě jsem nečetla výzkumy,uspávám),ale souhlasím v jednom:
Lepší asi porod doma, než v nějaký špatný porodnici.Protože pár postiženejch dětí ze zpackanejch porodů taky znám...
Ale já měla teda štěstíKe mě se doktoři chovali lidsky.Čekala jsem celou noc na CS a jeden doktor, co odrodil 5 porodů, po každým odběhával ke mě a hladil mě po ruce a utěšoval...Myslím, že to byl Mudr.Horák....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.