Myslím, že kdybych poslala recept na nejoblíbenější jídla mých dětí, asi by to neklaplo. Včera např jsem dělala steak z tuňáka a teplý bramborový salát s polníčkem.
TO , že jsou zvrhlé normy je fakt. Ale v mnoha školách dodnes není možnost dát si čerstvou atraktivní zeleninu (například formou salat barů). Jí se v podmínkách , kde je vysoký hluk (ač existují technická opatření pro úpravu hluku), nutí se děti do dojídání, jídlo je servírováno nerudnými výdejnicemi (ani se nedá říct kuchařky).
Moje děti si nosí obědy z domova. Bohužel škola jim neumožní ani aby si to ohřáli... Tak dělám to, co jde jíst studené (zelenina, ovoce s tvarohy nebo pudingem, tortily, sendviče nebo palačinky s masem, sýrem, zeleninou, rýže nebo kuskus s vším možným, .) A teplé jídlo dělám doma.
Ale asi jsme ve stravování výjimka.
Předchozí