| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Maminka se selfie tyčí zachytila neopakovatelnou atmosféru na mateřské

mě potěšilo, že ty fotky nejsou ty "krásné reklamní"

chápu, že profes. fotografovi nebo studentce fotografie to může rvát srdce,
ale tyhle fotky jsou podle mne o něčem jiném

já se spíš lekla, jestli to nebude moc negativní, protože stereotypní mateřská tak trochu je (ale také jedinečná a já jsem za tu doby, kdy mohu být se svými dětmi v tomhle věku ráda a vděčná), ale ta fotka s miminkem ve vaně mi přišla, že maminka vnímá i ty parádní okamžiky :-)

a potěší, že je to prostě provoz, který takový můžu mít i já (kéž bych to věděla před prvními dětmi, že normoš je s malými dětmi spousta věcí co se staršími už ne, kam všude lezou a co dávají do pusy :-) měla jsem laťku podle reklam a nějakých hyg. norem co mám pod kůží někde jinde a snažila se je udržet v čistotě a nedělat věci, které děti prostě dělají a s dvojčaty jsem se kvůli tomu honila a honila..)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.