| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky,
Bobiku to je opravdu nádhera po těch letech, neznáme se, ale koukala jsem párkrát do postupky, no nevím jestli pomohly ty bylinky nebo vitamín, ale každopádně to zázrak je ~x~
Terez tobě díky za držení palečků, jsem si vzpoměla jak jsi tu jednou psala, že ti pomohli když se vám nedařilo psychicky na porodnici.cz no já tam psala a mě dr. spíše odrovnal, potvrdil teda to co už nám řeklo více doktorů a doslova napsal, že se špatným spg se dá otěhotnět těžko, třeba 1x za 10 nebo i 100 let ~d~ Takže to fakt vidím spíš na to ivf jen to musí bohužel být všechno popořadě, snad tedy bude nějaká ta práce co nejdřív a´t můžem vlítnout i na to.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.