To souhlasím - škola nemusí být opruz. Pokud ale je, tak mám v zásadě jako rodič tři cesty: 1) pokusit se stávající školu změnit. A to se všemi riziky, které z toho plynou. Například hrozí zasednutí si školou na dítě. 2) změnit školu za lepší. Což nemusí vždy jít. A může to být cesta z louže pod okap. 3) Zkusit vyjít s tím, co je a jako rodič se to pokusit nějak kompenzovat. A tuto myšlenku jsem ve svém příspěvku měla na mysli. Trochu jsem chtěla srazit důležitost školy jako instituce a vyzdvihnout důležitost chuti po vzdělání.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.