Stačí se zamyslet nad tím, jak by se mi asi líbilo se každý týden stěhovat s pár věcmi v batůžku. Mně by se to nelíbilo. Měla bych pocit, že nemám domov nikde. A bez zázemí by se mi špatně žilo... Ráda bych si přečetla názor někoho, kdo tímto prošel. Chápu, že ta praxe střídavé péče je poměrně krátká, ale určitě se dotkla už i některých starších dětí, které by byly schopné povyprávět, jak to prožívají. Proč si někdo nedá tu práci se zeptat jich? Já to aspoň nikde ještě nečetla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.