Mám na neziskové organizace velmi podobný názor jako například Viktor Orbán, prezident Maďarské republiky. Mám podobný názor jako pravděpodobně většina lidí i u nás. Zbytečně odčerpávají peníze z veřejných rozpočtů i dotačních fondů z EU. Jde velmi často o organizace, které postrádají elementární zodpovědnost za svojí činnost, kde většina financí končí v režii samotné organizace. některé z nich dokonce očerňují náš stát před mezinárodními organizacemi. Podtrženo a sečteno, jsou to mnohdy jen "parazité". Pokud chce dcera pomáhat dalším lidem, ať nastoupí třeba do zdravotnictví k lůžkům, zapojí se do těžké práce například v sociálních ústavech, LDN, kde se může obětavě starat o lidí na konci životní dráhy, na které většina z lidí úplně kašle. Takže nevytvářet samoúčelné projekty na papíře a jednou za rok sesmolit připravenou výroční zprávu, ale jít dělat do první linie. Potom bude dcerka autentická, bez pokrytecké přetvářky a prospěšná pro společnost. Formulovala jsem to výstižně, a pravdivě, že? A k Tobě jen jediná poznámka: chovej se jako dospělá, lidé zde s Tebe mají jen srandu. To Ti nevadí?
Předchozí