A měl také omrzliny na rukách (nebo co to ten chlapec má) a byl nedostatečně oblečený jako ten chlapec (vycházel z domu a přicházel do školy, kde je patrně zima), Přijde mi to jako od tebe trochu jako schazování utrpení toho dítěte (protože podle mne tohle děti podstupovat nemají) a zábava to není. Ale asi jsi to tak nemyslela, jen na mne to tak působí.
Možná je prima chodit za pěkného počasí 4 km do školy s partou dalších dětí, nebo dobře oblečený těch 4 km i v zimě a za nepěkného počasí (děti z Bullerbynu ttaké tak chodily, že ?) ale to mi nepřijde případ toho chlapce. A ta cesta také nic moc. Ještě že jdou digitální fotáky, internet a svět se stává bližší a to dítě tak díky tomu není zcela samo a dá se to alespon trochu pořešit, mu pomoci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.