Přidat odpověď
Dobrý den, mám 8mi měsíční holčičku, která od narození trpí na bříško /nejprve ublinkávání, velice silné koliky - jen jsem kojila/, poté kvůli mým zdr. problémům na UM. Bolesti bříška se na chvilku lehounce zmírnily, ale zhruba před 2 měsíci /asi 20 dnů po opatrném zavedení příkrmů a 4 dny po podání Laktulozy - na doporučení lékaře - na zácpu/ jsme zažili šok. Holčička se x krát denně kroutí v šílených křečích, bříško má úplně ztuhlé, našponované ruce i nohy, zoufale naříká, navíc se střídá průjem a zácpa, stále je velice dráždivá, napjatá.... Skončili jsme dokonce v nemocnici, kde zjistili vyšší hodnotu IgE protilátek a stopy krve ve stoličce. Udělali další krevní testy, na jejichž výsledky stále čekáme /prý se to posílá do Prahy a trvá to déle/. Křeče jsme konzultovali i s neurologem /jezdíme k němu kvůli předčasnému uzávěru VF/, záchvat jsme natočili na video, podle něj to jako EPI záchvat nevypadá, spíše jako silná kolika /pro jistotu jsme byli i na EEG, výsledek ale zatím nemáme, dr. ještě týden nebude ordinovat, EEG natočila sestra/. Jsme už naprosto zoufalí, holčička už 8 měsíců velice pláče /je evidentní, že ji něco trápí/, velice špatně spí, nyní začala i hubnout /časté průjmy/, je to šílený kolotoč - lékaři mi říkají zatím dávat Nutrilon Comfort 2 a běžné příkrmy, podle mne to není logické, kdyby to byla alergie např. na BKM, tak toto mlíčko není vhodné! Také mne napadá např. intolerance laktózy /viz Laktulóza/. Máte někdo zkušenost s potravinovou alergií, která by se projevila podobným způsobem? Děkuju moc za všechny příspěvky, už jsem naprosto bezradná, nevíme totiž kde začít - netušíme, co ty křeče způsobuje - trávení, svalové problémy, neurologické onemocnění?... zatím jsme bohužel neměli štěstí na lékaře, který by pomohl a tak budu vděčná za všechny zkušenosti....
Předchozí