Přidat odpověď
Jo tak to souhlasím, taky jsem byla s dcerou u naší teď už bývalé pediatričky - dcera měla horečku 38,5, byla plačtivá,a visela mi v náručí - měla 8 měsíců, v čekárně jsme čekali mezi staršími dětmi - žádné z těch dětí nevypadalo tak strašně jako to naše - po půl hodině jsem poprosila sestřičku jestli by nás mohla upřednostnit,řekla,že ne,že i ostatní můžou mít horečku ... Jo to můžou,ale děti byli cca od 6 let až po 14ti letou slečnu a jak jsem psala výše, žádné z těch dětí nevypadalo,že se tam každou chvíli složí. Požádala jsem tedy všechny přítomné maminky jestli je můžeme předběhnout,nikdo nebyl proti, každému krom sestřičky bylo jasné,že jsme akutní případ - nakonec jsme skončili v nemocnici na kapačce a injekcích. Ale to jsme museli ještě absolvovat veškerou administrativu v nemocnici na příjmu - takže další čekání na ambulanci v nemocnici,pak než nás ubytovali a teprve pak konečně dostala dcera injekci po které ji horečka opadla.
Lékařku jsme pak opustili z jiných důvodů a máme teď pediatra kde je běžné,že sestřička vejde do čekárny a čekajícím vysvětlí,že nějaké dítě vezmou přednostně apod.
Předchozí