Přidat odpověď
Ahoj Raduš, je mi 31, TEP mám od svých 25 let, nevím tedy co je rekonstrukce stříšky, to mi teda nedělali, ale jinak výměnu ano. Bylo to hned po vysoké, na nemocenské jsem byla půl roku, tři měsíce jsem na to nesměla stoupat vůbec, takže jen skákat o berlích, pak dva měsíce našlapovat, 6. měsíc jsem byla v lázních a pak už jsem chodila že nikdo nic nepoznal. Bez přerušení školy by to šlo snad zvládnout kdyby ji to udělali přes léto, hned začátkem července, když začne v říjnu škola tak už bude chodit. Já měla ty lázně pozdě, někdo je má už 3. měsíc třeba. A pak už jen berle jako opora. Záleží taky jaký druh kloubu bude mít.
Sport nedělám, zakázali mi sporty kde je náraz (lyže, tenis, běh atd.) Jde žít i bez toho. Kolo, běžky atd. není problém.
Mám dvě děti, těhotenství i porod bez problémů. Po prvním mimi na kloubu nebyly žádné změny, teď po druhém zatím nevím, ale nemám žádné bolesti ani problémy tak myslím, že to taky bude OK. Pokud by to bylo beze změn, tak si troufnu ještě na třetí (pokud budou ostatní okolnosti pro). Budeš-li chtít ještě něco vědět, napiš klidně na mail.
Předchozí