Tak zrovna olivový olej se na smažení nehodí vůbec, hlavně ten za studena lisovaný. Na většině z nich je i přímo psáno, že jsou k použití do studené kuchyně. Nejlepší je podle testů palmový nebo ze semínek vinných hroznů. Tomu se říká "olej mistrů kuchařů", nepřepaluje se a je naprosto bez chuti a zápachu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.