no to bude ještě bojovka...pak sem napíšu jak to dopadlo. Se to třeba bude někomu hodit. Nechci se vrátit, protože jsem byla nespokojená už před nástupem na MD a teď se tam situace ještě přiostřila. Se mi zdá ale nefér, že třeba jakoby počítám s tím, že se do zaměstnání vrátím po 2 letech (tedy počítám s určitým objemem peněz) a zam-tel mi práci nemůže momentálně nabídnout, tak buď budu doma ještě ten jeden rok zadarmo!(nemůžu jít na pracák) v prvním případě, nebo v druhym dám výpověď, jdu na pracák a budu mít jenom! 3 500Kč
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.