Lenule,
radu nemam, snad jen, ze mam doma to same. Dceri bude 7 v dubnu a ja z ni silim. Treba vecer se pokazde (kdyz se nekoupe) prevlekne do pyzama a nikdy si neprevlekne kalhotky. Pak se jeste ohradi, ze JA jsem ji to mela pripomenout. Nikdy si nevzpomene, ze si pred spanim ma vyndat naslouchatka. Rano nejvetsi problem, jak se zorganizovat, vycistit zuby, ucesat vlasy. Akorat najist, to se nezapomene. Na vsechno ma dost casu. Jejim snem je, ze cely svet je jeden velky papir, po kterem se da donekonecna kreslit...
Momentalne ma u sebe v pokoji u vypinace listky s napisy typu "vymen si kalhotky", "vyndej si naslouchatka". To si prosim vyrobila sama, ale jaksi si to pak zase zapomene precist
.
Parkrat uz jsem se neudrzela a po nekolikaterem opakovani zvysila hlas "Ses hlucha nebo coo?" a priletela mi pohotova odpoved "Ano maminko, jsem hlucha, proto mam ty naslouchatka vis?".
Dneska rano s nima vstaval manzel, nejmladsi je nemocna a spala se mnou. Dopadlo to tak, ze z ni stejne nervove nevydrzel, protoze ona se proste nevypravi, tak me prisel vzbudit, at ji jdu vykopat, ze za 5 minut musi odjizdet (skolu mame daleko).
Jsem zvedava, jestli nekdo neco poradi
.