| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Sunar, můj bratr ani neví kdy se moje děti narodily ani kdy mají svátek... jsem ráda když to MOJE MAMINKA dokope k tomu aby popřál aspoň mě... švagrová je to samé.. i když nedávno mi psala mejla ať jí vypíšu kdy co děti mají aby si "aspoň vzpomněla"...

Jako já vím že je ti to líto, ale ber to tak že TY NEZAPOMÍNÁŠ... ani na ní ani na to jeslti má nějaký děti.. důležitý je tvůj pocit "nepadnout na její úroveň"... tak to aspoň vidím já...

Vím kdy mají všechni moji synovci a neteře svátek a narozeniny, mám je kalendáři a když se z nějakého důvodu nemůžem vidět, aspoň jim pošlu smsku a "dáreček" dodám pak...

Stejně tak když máme rodinnou slezinu u tchánů a přijede tam švára s dětma (mají čtyři děti!) tak jim pokaždý klukům přivezu aspoň krabičku lentilek, lízátko nebo nějakou fakt blbinku... a zrovna minule mě to strašně zahřálo. Švagrová mi říkala že jak se vypravovali, tak se kluci po nás ptali a prej jestli přijede i teta Iva (a když je ujistila že jo, tak všichni prej nadšením vybuchli a prej "to je príííííma, ta nám VŽDYCKY něco doveze")... Hrozně mě to potěšilo~f~

Tím vším chci říct, není důležité jací jsou lidé okolo tebe, ale jaká jsi ty~x~~x~~x~ Na ségru se vykašli.. třeba se taky někdy chytí za nos

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.