| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak já si myslela, že snad ani není možný, když dítě zapomene doma tašku. A je to možný. Minulý týden si mladší syn doma zapomněl tašku a vrátil se pro ni až od školy, kde si toho všiml. Ale zas tedy díky tomu přišel pozdě. Myslím, že si už dá pozor, ale stát se to prostě může.
Vždycky u sledování detektivek jsem se divila, jak na podezřelého vybafnou, kde byl minulý úterý, případně - v úterý 12. února před měsícem. A všichni po krátkých vzpomínání vysypou, kde ten den byli a co dělali. Tak já bych byla úplně v háji, na minulý týden si nevzpomenu ani náhodou, natož co bylo před měsícem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.