| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Cammelie:
Xantipo, asi to vidím jinak, ale to, že mi někdo popřeje k narozeninám, přece nijak nesouvisí s tím, zda je ochoten mi pomoci v případě nouze, ne? To myslíš jako něco za něco? Ty bys mi nepomohl, tak proč bych ti měla přát? Ale možná jsem tvůj příspěvek pochopila špatně

To jsi skutečně pochopila špatně. Takhle jsem to nemyslela. Prostě nemám pocit, že by někoho mělo zajímat, kdy a jaké mám narozeniny. Ostatně já nikomu neříkám údaje tohoto typu, nepřijde mi to důležitý a podstatný. Mockrát se mi stalo, když mi někdo říkal, že slavil nějaké kulatiny, tak jsem se podivila - netušila jsem ani, kolik let dotyčnému může být. Není to pro mě důležitý. Chci jen říct, že důležitý jsou jiný věci - že někdo je ochoten jinému pomoci třeba v nouzi. A to nezávisí na tom, zda zná jeho osobní údaje. Mám kamarády, které mám ráda a jsem s nimi ráda, ale nikdy mě nenapadlo kvůli tomu zjišťovat jejich narozeniny - třeba.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.