| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Sun, mě tady jedna moudrá žena odpověděla na můj dotaz velmi prostě a jednoduše: Dýchej. To je život. Pokud jde jen o emoce a u Tebe stopro jde, prostě si to rozumem nedokážeš přerovnat, tak to zkus v duchu říct (mě to zahání takový ten pocit, že s tím něco musím udělat, nějak reagovat a uděla samozřejmě blbost). V Tvým případě bych prostě dělala jen nezbytně nutné. Proč mu čteš, proč se staráš? Jsem asi drsná, ale ty jdeš proti svým emocím. Podle mě bys nejraději dělala, že tam není, tak to dělej. Buď na něj slušná, ale vše ostatní nechej na partnerovi. A hlavně partnerovi ve chvíli klidu mu řekni, že Ti to dělá problém a požádej ho, ať Ti pomůže, že to neděláš schválně, ale prostě to tak je (že to není nic proti klukovi, ale vadí ta situace). Když se budeš přemáhat, alergie bude růst. Tak podle mě fungují emoce.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.