Přidat odpověď
tak já ti řeknu jaké to bylo když jsem si našla partnera,který šel do vztahu s tím že mám čtyřletou dceru.Jeli jsme autem a dcera vzadu na sedačce řekla že chce pití.Načež se dočkala odpovědi,že je zkurvený sráč a že může vydržet.Když jsem ležela s virozou a bylo mi docela dost blbě,líčil dceři jak její matka umře,zakopou ji do hrobu a ji dají do dětského domova.Posmíval se jí že je dyslektik a že ve čtyřech letech ještě neumí číst,oslovování "magore" považoval za neškodné a přirozené.Pár týdnů po našem soužití jsem byla nucena vyhledat psycholožku,protože dcera,která se nepočůrala minimálně dva roky,se začala počůrávat,kousat si nehty apod.Byl to inženýr, architekt.Jediný koho uznával byla jeho bývalka a to jen proto že mu lezla kamsi a jemu to dělalo dobře,bylo tím náramně masírováno jeho ego.Už jsem o tom psala mockrát,jak mi týral dceru.Měla bych nyní říci slovo "bohužel",ale není vůbec na místě....ačkoli je to obrovský paradox tak musím říci "bohudík" -jsem s tímto člověkem nechtěně otěhotněla přes HA.Představa že takhle psychicky vykurví syna mě donutila odejít definitivně a byla to neskutečná úleva.Někdy si ale ještě pobrečím nad tím,co jsem dceři ve vztahu s ním připravila.
Předchozí