| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

sun,
to, co popisuješ je celkem standardní chování u dítěte v tomhle věku... v tom podle mne zakopaný pes není... ano, narušuje tvůj řád, je z jiného prostředí, jeho matka třeba používá jiné výchovné metody... ale pořád je to relativně malé dítě. Moc malé na to, abys jen tak řekla "nesedí mi jako člověk".
Víš, já jsem třeba vždycky věděla, proč nechci mít dítě s chlapem, který už nějaké dítě má. Ne pro to dítě jako takové, mám děti ráda a děti mají rády mne. Důvod byl ten, že by mi vadila představa, že se těšil na něco, na co jsem se chtěla těšit s ním, že už pro něj "repríza" nebude totéž co "premiéra", že prožil něco, co jsem chtěla, aby bylo unikátní v rámci našeho vztahu už předtím... nemůže tvůj negativní postoj k dítěti prostě zapřičiňovat to, že díky němu nemáš muže jen pro "své" děti, že je rušivý element té rodinné intimity?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.