Přidat odpověď
byly jsme zrovna na Moravě v hotelu,já s ním celý večer nepromluvila ani slovo a ráno jsem okamžitě sbalila sebe a dceru a jeli jsme vlakem přes celou republiku domů.Bohužel jsem se pak nechala ukecat že to byl úlet a že vše bude O.K.No ano,bylo.Pár týdnů.Pak to začalo zase nanovo.Byla jsem tehdy zamilovaná a rozhodla se to řešit s pomocí psycholožky,kam jsme všichni tři šli.Naivně jsem si myslela,že to je tím,že on sám žádné děti nemá a neví jak se k nim chovat.Booože,jak jsem byla bláhová!Rozešla jsem se s ním asi třikrát,pak jsme si to vyříkali a vše bylo zase v pohodě a k dceři se choval fakt super.Nějakou dobu.On to takhle měl,období kdy byl milionový,a období kdy se choval hnusně.Postupně mi začalo docházet že on má psychiku totálně v pr.... a že si své komplexy potřebuje léčit na slabých a bezbranných.Pomalu jsem se chystala že se s ním rozejdu definitivně,když jsem zjistila že jsem těhotná.Zrovna to ráno byl zase hnusný na mě i na dceru,a tím přetekla naprosto nejposlednější kapka a od té doby jsem od něj pryč definitivně.Vůbec se ale nestyděl mi vyhrožovat,že mě o děti připraví.Jeho sestra dělá na Praze 4 soudkyni a on si myslí,že si zažádá o svěření syna do své péče a že ho dostane.Cha cha cha!Nyní mě čekají testy DNA na určení otcovství,protože syna před soudem neuznal.Už se neskutečně těším až mu přijde výsledek.
Předchozí