| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak tady to je,to bylo tenkrát úplně první co jsem v této problematice na Rodinu napsala:

Re: ptám se z toho důvodu,
(9.7.2008 9:07:27)
že žiji s přítelem,který se chová k mé pětileté dceři způsobem,o němž si myslím že se jedná o psychické týrání.On si třeba vyndá z lednice pivo a dává tu ledovou láhev dceři na holé tělo,aby ji to studilo.Ona řve,on má z toho ohromnou legraci.Dceři nadává,že je debil,magor,idiot,že je zlobivá,že je dyslektik,což vůbec není pravda,dcera je velmi chytrá.Několikrát denně musí poslouchat,že potřebuje seřezat,že bude bita vařečkou,přítel jí straší,třeba když jde dcera na záchod,že tam je vlk,případně cokoli jiného,dcera pak samozřejmě řve,na záchod nechce jít sama,a on se jí směje že a zase nadává,že musí všude chodit s maminkou a že je na mě fixovaná.Říká jí naprosto nevhodné věci,jako že maminka umírá,nebo umře,apod.Když dcera třeba jí,nenechá jí v klidu ani pořádně najíst,neustále ji provokuje,dělá jí věci které jí se nelíbí,takže zase řve a on se směje,že si tak jenom hrají a je to pro něj ohromná legrace.Uráží ji a ponižuje.Už mám toho plné zuby,takže jsem od něj odešla,když mu řeknu že to je psychické týrání,řekne mi na to že ji vychovává,když to nedělám já,což ale není pravda,já jsem na ni dost přísná,když je potřeba,ale nebiju ji ,což on by si jistě představoval.Když jsem mu říkala,a to mockrát,že s tím nesouhlasím a že se mi takové chování nelíbí,vůbec to nebral v potaz,takže nyní mi již došla trpělivost a vyřešila jsem to rozchodem,ale myslím si,že tohle psychické týrání je.Pro něj to je celé zábava,jak to vnímáme my je mu s prominutím u prdele,takže myslím že nic lepšího než ten vztah skončit jsem udělat nemohla.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.