| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ano,zaslepená láskou,ale tím že bych nechtěla být sama bez chlapa to nebylo.Já jsem naopak typ kterému bylo bez chlapa vždycky lépe,k tomu abych byla šťastná chlapa rozhodně nepotřebuju,nevadí mi být bez něj i několik let.Než jsem začala vztah s tímto,byla jsem sama čtyři roky a nebylo to proto,že by mě nikdo nechtěl,ale proto že jsem prostě o žádný vztah nestála.Já nehledala nikdy vztah za každou cenu,to muselo prostě přijít.No a bohužel zde to tedy přišlo až takto dramaticky.Já sama z toho budu mít výčitky do konce života,ostatně nedávno jsem na toto téma že mě to čím dál víc užírá psala v diskuzi o domácím násilí.On se nehojil jen na dceři,na mě taky,ale to jsem nevnímala až tak moc jako násilí na té dceři.Někdy se utěšuji tím že jsem v soužití s ním strávila jen pár měsíců(ono to bylo přes rok ale po každém rozchodu jsme byli delší dobu od sebe,tak by to dalo v součtu na měsíce),kdežto jiné ženy trpí domácí násilí mnohem déle,ale stejně to nepomáhá.Dcera je na středu objednaná k psycholožce,tedy kvůli předpokládané hyperaktivitě,tak uvažuji o tom,že se k ní taky na toto téma budu chodit vykecat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.